luni, 30 noiembrie 2009

Long way back to Promised Land


Domnilor, acum ceva vreme, un austriac steroidizat a spus americanilor un celebru "I'll Be Back!"
Se pare ca Neanelu, aceasta eterna Bunicuta Cazaceasca, a bagat la devla ideea. A Adus un Gionel sa-i incalzeasca tronul, de ochii lumii, si ne rinjeste sinistru, din spatele acestuia.
Nu, de fapt nu am nimic cu Geoana. E pur si simplu un prostan cu urechi mari. Problema e ca o halca mare din tara asta NU VREA sa vada ce e in spatele acestuia. Ei, pentru acel procent de locuitori, principalul e sa se vinda. Ca PSD e singurul care mai..."cumpara", e neimportant. Doar actul vanzarii in sine e important.
Marea majoritate dintre oile votante PSD NU au un raspuns la simpla intrebare "de ce". Insa, de fapt, vor sa aibe iluzia ca au facut si ei, o data in viata, parte din echipa de smartasses. Sint asa de prosti incit nici macar nu inteleg ca acolo nu au loc nici la curatat latrine cu periuta de dinti. Dar, deh, e scuzabil. Provin dintr-o lunga insiruire de prosti. De unde am vrea noi sa se lumineze...? Ce naiba poate fi asa de tentant la faptul de a fi prostul cuiva, in loc sa fii pur si simplu prost? E prilej de fudulie?
Partidul Rosu poate folosi oricind santaj, boicot, lasitate, curvasarie, fals. Oaia care voteaza PSD NU intelege sensul acestor cuvinte, deci, nu e nici un pericol. Mai mult, oaia respectiva, la vederea abuzurilor, agreeaza maxim raspunsuri de gen "ca asa a vrut muschiul meu, bah!". E in cujet si simtire cu ei. Prosti, dar ca norocu' ca nu mai sint asa de multi. Si asta NU fiindca s-au desteptat. Ci fiindca au mai murit.
***
Oameni ai acestei tari, vom lasa inca o data o mina de pensionari prosti, imbecili si ingalati sa isi bata joc de viata noastra?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu