vineri, 27 noiembrie 2009

Planul "di bataie" al Neanelului.

Propunerea de valorificare nu intră în atribuţiile noastre. Informaţia cuprinde sumarul discuţiilor purtate de către cei vizaţi pe teme de interes economic cu referire la repere industriale aflate în atenţia Div. noastre. Segmentele principale extrase din contextul dialogului sunt cuprinse în nota rezumativă de mai jos. La mapa info. se găsesc în amănunt restul datelor.
Cadrul general al discuţiei a reliefat aspectele campaniei electorale şi mai ales perspectiva turului doi al alergerilor. Adrian Năstase şi-a exprimat părerea că nu vor fi prezenţi cei peste nouă milioane de alegători necesari validării Referendumului propus de Traian Băsescu iar Ion Iliescu a revenit asupra subiectului afirmånd că trebuie explicată populaţiei lipsa de rost a acestei manevre care ar ameninţa statul de drept. Mircea Geoană a intervenit reiterånd punctul de vedere al lui Adrian Năstase şi susţinånd că principala problemă o reprezintă obţinerea sprijinului total al liberalilor pentru susţinerea sa în turul doi. Şi-a exprimat ideea că mesajul lui Antonescu este slab şi acesta nu va reuşi să ridice partidul dar că procentele sale contează deşi la nivel local este posibil să nu se ralieze unele organizaţii mai ales în Ardeal. Situaţia din Ardeal este sensibilă a precizat Ion Iliescu, dar Viorel se va ocupa să compenseze prin accesarea liderilor maghiarimii - el este cel mai potrivit în solidarizarea celor de la UDMR. Viorel poate merge pe ce vor ei mai mult, pe autonomie locală extinsă - chiar cu includerea zonei Mureş, Cluj, Oradea deoarece oricum nu vor face fata logistic şi deficitul de imagine se va echilibra cu timpul. Trebuie strånse råndurile şi dată imaginea de forţă în plan public a mai afirmat Ion Iliescu, indicåndu-i lui Adrian Năstase să ia legătura cu Dinu Patriciu pentru a-l linişti cu Romgazul, unde au marşat puternic mai înainte şi udemeriştii. Interesul asupra obiectivului este mare, iar dinspre partea noastră ar fi fost de folos un acord ferm pe mai mulţi ani cu Rusia, cu garanţii serioase. Mircea Geoană a afirmat că are toate garanţiile şi că vor fi şi semnate nişte protocoale cu rol informal la proxima vizită la nivel oficial. Partenerii noştri de la Moscova nu sunt convinşi că putem asigura stabilitatea investiţiei dar un regim politic consolidat ar aduce beneficii importante. Ei sunt pregătiţi să investească masiv şi vor veni dacă sunt agreaţi a mai întărit Mircea Geoană. Oltchimul este o problemă se vor supăra mulţi dacă îl cedăm lui Voiculescu, pe de altă parte nu avem de ales altfel riscăm să ne alegem cu inamiciţii de care nu avem nevoie, a zis Adrian Năstase iar Ion Iliescu a completat că înţelegerea rămåne înţelegere şi Voiculescu este un partener loial care trebuie să rămånă alături de noi. Vîntu vrea şi Poşta şi CEC-ul, a spus Mircea Geoană, nu se poate să pierdem CEC-ul, iar Poşta este oricum în mare parte sub controlul său aşa că nu va fi o problemă deşi la nivel de imagine se vor genera teme conflictuale. O să-l ajutăm în schimb şi noi şi Voiculescu la patrimoniul UGSR. Are el grijă să-şi acopere golul de imagine a intervenit Adrian Năstase iar Ion Iliescu a închis această parte a discuţiei recomandånd concentrarea pe următoarele puncte legate de contextul desfăşurării planului de campanie.

*Preluat de AICI.*
***

Interesanta aceasta discutie.

Si, contrar tuturor bilbelor lui Neanelu, cit se poate de probabila.

Si sa o luam pe puncte.

***

Stim ca Neanelu’ considera o amenintare reducerea numarului de parlamentari. Duce, in primul rind, la cresterea puterii fiecaruia in parte. Ilici, acest Old Suckerhand al politicii rRomanesti i-ar dori multi si slabi. Stie prea bine ca consens total intre ei nu poate exista,vin din zone prea diverse ale tarii, si sunt prea lacomi.

LeSimple si Bombonel sustin, si au dreptate, ca va fi grea ralierea totala a Liberalilor. Realitatea e ca Liberalii din teritotiu sint cu totul diferiti de Liberalii Rosii Ciolanivori Miticizati Si Ciocardelizati. Si nu prea pun botul. Partea aceasta a discutiei ma face sa cred ca exista o intelegere apriori intre liberali si PSD,la nivel inalt, acolo unde toti sint cam la fel de lepre. Crinut, maica, pui de lele de moldogot ce esti...Si numai tu, toata gasca de Kakalini, Paturici si altii. De la gunoiul de rRadu Campeanu incepind! Va doare pe voi in Black Smelling Hole de noi. La aceasta raliere,Ilici sesizeaza ca si zona problema Ardealul...Ilici, p*** comunista ce esti, ARDEALUL va avea intotdeauna o problema cu tine, iar tu nici una cu el. Interesanta e partea in care se da de sigura rezolvarea problemei de catre Hrebe. Realitatea este ca intre Moldova si Harghita-Covasna e doar un deal mai mare. In acest caz, cine sa fie mai aproape de inima teroristului Boszgorez Mark O’Bella? Nu ca nu ne-am fi asteptat de la ei la asta, doar trimbiteaza de douazeci de ani ca ar face zob tara asta. Faina e moneda, ceea ce chiar ma amuza...autonomie locala, ingura Neanelului? Chiar si la misto...va dati seama ca e disperat, acum ceva ani mai repede isi taia mitzu’ jos decit sa zica asta. Inca cu asta a speriat orice sansa de-a trata cu cel Prea-Babuin,care la ora la care a citit aceasta convorbire, banui ca a inceput sa guite mai rau si tare decit porcul 'junghiat. Pentru asta, Vadim creca ar fi in stare sa-l si bata, ad literam.

Incet, incet, ni-se dezvaluie si motivul celebrei vizitea a lui Gionel Cel Simplu la Marele Prieten De La Rasarit. Interesant interesul rusesc pentru gazul romanesc. Interesanta intentia de-a investi. Interesanta solicitarea de garantii pentru buna desfasurare a jafului. Si, si mai interesanta alegerea celui Simpu pentru prezentarea ofertei. Avem si un presedinte, chiar daca e mahalagiu si marinar. Sau, ma rog, aveam. Prin prisma acestor fapte ar trebuii sa urmeze o autosesizare SRI iar Gionelovici inchis pentru inalta tradare.

Urmeazaaaaa: CIOLANUL.Mici amanunte despre impartirea sa, si mici griji legate de modurile de preluare,risipite. Pe fata, cu dispret,si mercyless. Sa zicem ca in acest moment nu doresc sa insist pe domeniul economic. Il stim cu toti, si stim ce se ascunde, sub aceasta fata a...”socialismului” PSD. KLEFTA FOREVAAAA! HASTA LA SIEMPRE...

***

Nu ne lecuim. Unii inca mai cred ca poate, de data astaaaa, hmmmmm, e cul sa fii rosu, poate nici nu sint asa de rai si ei....stupid motherfucking blabla. Am un singur gind inspre asta. Generatie Pro, din rindul carora au izvorit acesti noi fraieri, acesti Birezibiculi: intrebati-va parintii despre cum ati venit pe lume, din cauza carei lipse de prezervative. Intrebati-va parintii cum portionau fiecare paine. Intrebati-va tatii cite eforturi faceau ca sa isi permita sa va scoata mamele la o cofetarie,inaintea tipicului cotzait comunist pentru alungarea frigului din casa. Puteti incerca.Insa e pe riscul vostru. Parintii s-ar putea sa va scoata PSD-ul din cap cu ranga.

Domnilor....hmmmm, of, mi-e greu sa spun asta...Domnilor pensionari, sinteti pe cale sa va f***** singuri kktul de pensie pe urmatorii 5 ani, pentru doua algocalmine primite acum. Ginditi-va bine. Chiar daca nu e pe partea voastra ginditul. Sau in comportamentul natural. Aceasta este o gasca care se ocupa cu gerontrofilie inca din’90.Adica cu f**** batrini.Violat drepturile lor, mai precis. La parte egala cu ale tuturor.Felia de salam, de cascaval si decozonac de acum, sau o pensie ok maine? Din care sa iti poti cumpara cascaval, salam sau cozonac la discretie?

Oameni ai muncii! Din fabrici si uzine, sau de unde puii mei sinteti voi.Nu v-ati saturat ca sloganurile sa va tina loc de bani, pe fluturas, la sfirsit de luna? Sa aveti si voi bani de o bere sambata, nu sa o cumparati pe credit? Nu doriti sa-i scoateti si voi ochii la Veta cu un celular mai smecher, cumparat din salar, inainte de-a o pune capra pe masina de spalat,acasa? Daca doriti toate astea, ginditi-va sa votati cu unii care vor dezvoltare.

Tarane! Las-o in puii mei de patura, galeata sau m*** care ti-o da Ilici Bergovici sau kknarul de Gioana. Doresti ca in continuare premaru’ si sefu’ de post sa iti cotzaie muierea cit tu esti la camp, cu de-a sila, si sa nu poti face nimic? Daca nu doresti asta,nu vota cu ei, si nu fi Bou-Vagon.

Muncitoarelor de la Apaca! Voua va zic un singur lucru: S***** P***! Cu tot neamul!

***

As mai scrie.

Dar ma enervez.

***

Later Edit:

SRI sustine ca sint falsuri.

Desigur ca face asta, ar da foarte rau sa dispara hartii de gen de la ei. Mai ales ca e stiut ca se ocupa cu chestii economice, in special. Si cu confidentialitate.

Si ca un al doilea argument: NU pot sustine ca sint adevarate, si sa-l lase pe Gioana sa plece. Pe chestia cu rusii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu