vineri, 22 ianuarie 2010

Hiena lor, cea de toate zilele...


Foarte interesant, cum oamenii au nevoie de victime. Nu exista, le cauta in rindul lor. Important e ca cineva sa fie sfasiat.
PSD incepe sa intre intr-o faza de gen. In lipsa unei tari pe care sa o sfasie din nou, incep sa o faca intre ei. "Chiron Chitrea", adica Miron Mitrea se pregateste de a ataca varicele echipei lui Geoana, pentru a prelua umbra de ciolan a partidului. Am ris si am facut haz de Mos Manivela, dar se pare ca dintre toti... hmh, "ginditorii" pesedisti, el e singurul care a avut curaj sa recunoasca ca nu mai merge asa. Metodele de prostire a meoarei sint gresite, deghizarea hienelor e gresita, iar hienele ramase fara dinti, pe motiv de batrineturi si/sau lipsa camumflajului ar cam trebui sa dispara. Ma asteptam la asta de la un Ponta, de exemplu. Dar chiar Mos Manivela....
Am citit azi un comentariu destul de profi legat de discutiile ideologice din PSD recente. Si, aidoma celui care l-a scris, ba chiar mai mult, ma amuza ipocrizia adoptata. Inteleg ipocrizia fata de electorat, e tot ce pot ei, dar intre ei suna deja a futere de mama. Le-o fi buna si aia, ca altceva nu le-a mai prea ramas. Toata lumea a sprijinit calul mort, pe nume Geoana, din motive personale si absolut diferit, dar fiecare a avut un interes. Iar acum, cu fraze cit mai sforaitoare, alambicate si doctrinare, incearca sa se lepede de amarit.
Si,dupa toate exemplele de prostie, stingacie sau proasta inspiratie, un lucru simplu, chiar daca singular, e de respectat la domnul Geoana. NU se porcaie, ca anume confrati de-ai sai intru trandafir. Poate din acest om, daca nu ar fi slujit o cauza gresita, ar fi iesit un pastor bun. Insa asa, in pozitia in care se afla, nici nu cred ca realizeaza ca ce simte la ora asta pe git, nu e vintul iernii, ci respiratia hienelor.
Prima dintre ele, din subspecia Hiena Cu Manivela, a declarat deja astazi, la tv intentia de-a se infige in gitul Geoanei. Sint curios citi vor declara asta in urmatoarele zile.
Ca norocu', incep sa cred ca PSD cum a trait, asa va si muri. Adica miseleste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu