joi, 28 ianuarie 2010

Pe un anume site...


Pe un anume site. La un anume articol. Cineva, din "noua garda" PNL, comenta. Probabil intre doua inghitituri de rahat. Citez:
"Voi faceti rele si pe urma dati vina pe bucuresteni. Pai de ce nu primiti mah bani?! Nu i-ati ales voi, i-au ales bucurestenii?! Nu voi va mandriti cu Basescu si cu Boc …Ce treaba are Bucurestiul ca nu primiti voi bani?!"
Hai sa facem unele lucruri clare.
Once forever.
Domnilor, doamnelor, curvelor, poponarilor fani Chucky.
Un nene Iliescu... va aduceti aminte? Primul presedinte ales de bobor? In majoritate la voi, da' nu la noi?
Va aduceti aminte de guvernul vostru, al leprei de Tariceanu?
Va aduceti aminte ce au ales ACUM bucurestenii?
A fost vreo vreme in care s-au dat bani de la "centru" altundeva decit moldova, oltenia si tara de jos?
Ce imi pasa mie ca sint zone defavorizate? Defavorizate de ce? De faptul ca sint locuite? De faptul ca au o traditie a furtului? Dar sint favorizati ca va voteaza leprele de partid, nu?

"Bu hu hu urechistilor, traiti asa din tata’n fiu, niste corcituri… ANTONESCU PRESEDINTE !!!"
Poate ca va ajunge presedinte. La vreo asociatie de pensionari, la vreo scara de bloc. Dar nici macar acolo, in viata asta, dupa aventura cu Gionel.
Imi place felatia aplicata de Antonescu PARTIDULUI MAMA, adica PSD-ului.
Imi place graba cu care PNL-ul a sarit iar parleazul, si si-a vandut simpatizantii din teritoriu.
NU faceti greseala sa credeti ca daca sintem mai departe, asa, de mizeria Bucurestilor, nu stim cum devine treaba.
Si tot la fel de clar, ar fi bine ca unii din pitecantropii gica-contra PNL forever sa inteleaga un lucru: Banatul nu a votat Basescu. Ci a votat contra PSD. Imbecilitatea ca daca nu esti cu unii, musai ii lingi in cur pe altii, poate e valabila la voi.

"La Geoana e la voi acolo la corcituri, limba romana se scrie si se vorbeste altfel. Pito, paradaiso, crumpule, tzukorule, lubenito, curechiule, piparco:) Daca invatai si limba romana, parca mai veneai de la oras, de la scoala, asa… cred ca o sa mori la tara !"
... Domnilor si doamnelor cu multa scoala. Da, sintem corciti. Dar nu corciti cu neamul vostru. Romania mea are doar un "r" la inceput. A voastra are doi. Ca sintem corciti cu Maghiari, Svabi, Sarbi, da. Dar nu sintem corciti cu ciocardeles. Negreala noastra e in cerul gurii, nu pe obraz.
Se doreste cu tot dinadinsul o rRomanie? Ok, no probs! Puteti sa o tineti mult si bine. Dar se opreste la arcul carpatic. Sa va lingeti in cur clasa politica, sa gasiti alti prosti sa va hraneasca, sa le luati impozite si dari. Si nu, nu stiu daca ma intereseaza limba romana mai bine decit o stiu. Banatul nu are istorie romaneasca. Iar rRomana ta am constatat-o dupa mirobolanta gramatica de Gara de Nord aplicata acolo. Deci, jebem ti dusu, lepra! Arschloch si lofasz de doi lei! Panimaies, zaiet?
Noi ne-am descurca mult mai bine singuri. Voi? Ma cam indoiesc.
In rest, vajnici inchinatori la flacari violete, stele rosii sau sageti albastre, numa de bine!
***
Poate ca noi am fost regi doar pentru o zi. Voi insa ati ramasi prosti pentru totdeauna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu