joi, 28 ianuarie 2010

Producatorul de Capuse


Intai se declara dezamagit de Voronin. Si isi striga naivitatea.
Dupa aceea spune ca ne asteapta inca 200.000 de potentiali someri. Sau poate potentiali angajati. Insa. Banii ii vor lua de aici, si ii vor cheltuii acolo, ca e mai ieftin. Din pacate pentru prostia Marinarului Sifilitic, somajul la fel. Iar, pina la urma, tara noastra se alege cu o puzderie de capuse, pe tema asta. Caci nu prea vad eu cum or sa ajute ei tara, in afara de spart masini, vandut droguri si activitati de recuperare ilegale. Si evident, prostitutie. Sau poate madam Udrea vrea sa legalizeze turismul sexual, si are nevoie de mina de lucru ieftina.
Dar motul pe rahat nu a fost asta. Ci faptul ca in plina criza, o tara plina de datorii ca sacul de purici, da ajutoare banesti. Nu de doi lei. 100 de milioane de oiro. Cica Romania a decis. Noi toti sintem Romania. Nu imi aduc aminte sa fi fost intrebati. WTF? E hilar, porcos si de nedescris. Adica noi disponibilizam, dar avem cit sa dam si moldogotilor "di pesti Prut"? Poate nu e criza, ci doar vor ei sa credem ca e asa? Si de fapt tara are bani de mers la curve, jucat la Monaco si mancat numai budinca?
Ok.
De asasinate politice ati auzit? Ar cam incepe sa fie vremea lor.

Un comentariu:

  1. LMN, cred ca esti prea radical. Nu stiu daca este o solutie. Poate ca nu sunt eu obisnuit cu violenta si nici nu o suport, indiferent de situatie. este adevarat ca tot violenta este si ceea ce fac ei cu noi, insa sa raspunzi la fel si chiar mai rau, ca in Vechiul Testament, nu mi se pare in regula. Ca intotdeauna, esti informat

    RăspundețiȘtergere