luni, 22 februarie 2010

VICTORIE PERICULOASA PENTRU ROMANIA: PONTA PRESEDINTE PSD














No. S-a terminat si asta. Exact cum ne asteptam. Miscarea a fost pregatita minutios. De ambele tabere. Se incearca salvarea PSD. Cu Ponta. Buna smecherie. Un truc demne de batranul papusar Iliescu si invatacelul sau Nastase. Spuneau multi ca Iliescu nu mai conduce? Nu?!! Eu parca am vazut un singur conducator... Si tot Ion Iliescu il cheama... Ce s-a schimbat in ultimii douazeci de ani in PSD?!!

Si uite asa invatacelul invatacelului a ajuns sub comanda Marelui Vrajitor scolit in Estul cel Rosu... S-a vazut ieri clar cine este seful. Tot ala este. De douazeci de ani. S-a razbunat crunt. Stie vulpea batrana ca daca are rabdare lucrurile se vor intoarce in favoarea sa.

Ba pot afirma din surse neoficiale, desigur, ca s-a lucrat fumos si fin din interiorul PSD pentru ca Geoana sa nu castige alegerile... Nu ma refer la cele de partid. Ca asta s-a vazut foarte simplu. Ma refer la cele prezidentiale. Geona a fost lucrat de pesedisti de vaza ca sa nu castige alegerile. Alealalte. Prezidentialele. Si daca Iliescu este Marele sef de trib atunci nimic nu s-a facut fara voia lui nu?

Insa, in dulcele stil dambovitean, Iliescu declara ranjind ca el nu poarta nimanui ranchiuna. Ciudat. O face abia cand simte mirosul sangelui victimei sale si simte victoria. Un orgasm in stil Iliescu...

Geoana a devenit nimic... Vanghelizatorul a devenit un ceva care este dar second-hand... surprinzator asta in conditiile in care a urcat in ierarhia de partid. Acu e vice! Partidul pare ca s-a revigorat. Revigorat va fi la pastele cailor. Tot muribund ramane.

A venit un Ponta care, avand drept model pe Nastase, s-a casatorit cu cine trebuia si a fost cuminte si ascultator in toate cele. Fara cracnire. Pentru aceasta a primit un cadou dar cu limitele date de sforile legate de maini, picioare si limba.

Chiar si asa, Ponta gafeaza. Ca la anuntarea rezulatului alegerilor prezidentiale: "masina lor a functionat mai bine", remember? Gafa de data aceasta a fost cand, deja presedinte ales al PSD fiind deja i-a spus lui Iliescu la telefon, tremurand de emotie (desi pana in acel moment se stapanise foarte bine): "domnule presedinte" si "va multumesc pentru tot ajutorul acordat".... A dezvaluit astfel cine este papusarul. Si noi il cunoastem prea bine. Este sforarul Iliescu. Stim de ce este capabil... Inca prea bine...

Cred ca prostimea romana s-ar putea lasa dusa de val acum si va trece din nou in orbire. Dar avand in vedere cine ii sunt mentori micului Titulescu adica din comunist in comunist si tinand cont de zicala " aschia nu sare departe de pom" precum si de "ce naste din pisisca soareci mananca" eu spun inca o data ce spun mereu: ORICE, NUMAI NU PSD!. Chiar daca acum pare ridicol pentru papagalii care abia asteapta sa ii sustina...

Nu m-am inselat pana acum. Nu ma insel nici de data aceasta. Cu siguranta. Astept acum cu nerabdare caderea marelui nesimtit Crin Antonescu!!! Cat despre "schimbarea" din PSD... E vax! Si nu cred ca se va ridica vreodata cu fruntea din tarana. O fi multa masa de manevra, da` chiar atat de prosti nu putem fi!!!

Nu ma intereseaza cu cine este primenit de ochii lumii acest partid ce are maini patate de sange. Nu avem voie sa uitam asta. Aseara am realizat cat de periculos este Ponta. Perfidia rosie nu moare niciodata. PSD trebuie sa moara. Neaparat. Nu si-a castigat dreptul de a exista. Prin nimic. Nu se pot spala crime, furturi, pauperizarea Romaniei cu un zambet, o glumita si un tinerel de 38 de ani care seamana din profil cu Titulescu.

In continuare orice este mai bun decat PSD. Sa tineti bine minte acest lucru. Nu au voie sa castige nimic. Niciodata. La fel cum oricine nu lucreaza si in folosul comunitatii trebuie dat la o parte. Prin vot. De catre romani. Este cazul sa cascam bine ochii. S-a aruncat o noua fumigena... Nu se lasa astia... Probabil doar morti... Cred ca incep sa imi vina idei...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu