joi, 25 februarie 2010

Politia rRomana, si grozavele ei intamplari...


Am pus acest titlu total intentionat. Veti vedea si de ce.
***
275 de poliţiştii au fost mobilizaţi în acţiunea de prindere a bărbatului. Acesta a fost prins, miercuri, după ce a agresat o tânără, în zona Copou. Bărbatul a fost prins în mai puţin de 24 de ore de la momentul în care poliţia a primit prima sesizare.
Zice Realitatea.
***
Deci, se pare ca a fost nevoie de 275 exemplare de Garcea, ELIBERATI PRIN BARURI, SI ALTE LOCURI DE GEN, de la Yashington, pentru ca inculpatul sa FIE PRINS, DUPA CE A MAI INTEPAT O FEMEIE, DE UN CETATEAN. Evident, Politia a trimbitat, sau mai corect zis trombonit, marea captura, la o zi dupa. Insa la care captura se pare ca nu a avut nici un concurs. Personal, as schimba toata conducerea politiei pe tema asta. Nu i-as muta. I-as degrada. Totala incompetenta si diletantism.
Deci se pare ca un singur moldovean, din Iasi, a fost mai destept decit 275 de politisti. Plus conducerea. Sau, in orice caz, mult mai ager. Ingrijorator scor pentru Politia rRomana...
Li s-a "intimplat" o arestare norocoasa. Cam asta ar fi termenul corect la ceea ce au facut. Nici un prilej de glorie.
***
Ok. NU ar fi prima data. Si in mod sigur nu ultima. Insa. Sint tot bugetari, nu? Nu am auzit de vreo disponibilizare, de vreo reducere de venituri, de pensii, la astia... I-o fi pastrind idiotul microcefal de Boc ca pe o ultima linie de aparare, si incearca o fidelizare? Ca in stilul asta o sa aibe nevoie de o escorta cind va pleca in Insulele Canare, sau unde o fi plecind cind se impute treaba de tot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu