joi, 18 februarie 2010

Tigara de "dupa"...


Geoana e un prostanac. Geoana marsaveste alegerile din PSD. Iliescu pleaca. Nastase renunta. Mitrea vocifereaza. Vanghelie il injura "prieteneste" pe Geoana. PSD.
Balci de Bucuresti, magarie pe fata, porcarie dusa la extrem.
Imi aduc aminte cind eram indemnat de unii inspre Gionei, ca acolo era..."schimbarea". Schimbarea in ce, daca e voie sa intreb? Intr-un stat-clona a PSD? Cu alegeri dupa modelul Stalin, adica nu conteaza cine voteaza, ci doar cine numara voturile? Cu un VanGhelie care ar fi ajuns prim-ministru, la cele 2 clase mai mult ca trenul ale sale? Cu practicile "democratice" din PSD, care acum se vad in toata splendoarea, adica daca nu au cui le aplica, le aplica in curtea lor? Oare cu ce vor inlocui galetile si cei 50 de ron, in ziua alegerilor? Cu o muie si o inghetata, sa spele greata de dupa?
Nu zic ca Popeye Kakanarul si Piticul-Cel-Prost-Din-Alba-Ca-Zapada difera. Numai ca parca nu isi dau asa de mahalageste si porceste cu firma-n cap in vazul lumii, ca dobitocii astialalti.
Voi nu v-ati saturat de tipul asta de oameni?
NU, nici PD-L nu sint mai grozavi, doar prin prisma faptului ca MIMEAZA reforma. Dar situatia e generala. Acesti jegosi, indiferent de culoarea politica, dau muie unei tari intregi de 20 de ani. Si toti fumeaza trabucuri, satisfacuti, dupa. Iar bizonul, rromanul, boborul se repede la greu, again-and-again, la ciocoflenderul politicianului ciocardel de pe la noi. Ba chiar tine si teorii despre cit de democratica e felatia pe care o face. Ce asteptam, oameni buni, sa vina si sa ne lege de pamint, ca Mihai Viteazu' pe iobagi? Eventual sa isi si acorde dreptul de-a ne cotzaii nevestele in noaptea nuntii? Sau sa ne puna copii sa le curete pantofii? Sa vina americanii sa faca o noua Rascoala-de-la-1907?
Mortii ei de viata, asa nu se mai poate. Pe toate ziarele, pe toate site-urile scrie doar asta: CUM SINTEM FURATI, CUM SINTEM ABUZATI, CUM SINTEM INSELATI. Iar noi inghitim. Poate de asta a prins Gionel. E bun rRoman. Inghite tot.
***
Bobor de lepre. Nu ai decit ceea ce meriti! Smart guy, Pappy! Las' sa stinga altii lumina! Si sa moara cu mina pe sirena, ca Filimon Sirbu.

2 comentarii:

  1. pesajul politic romanesc e deprimant in totalitate...ori te tavalesti cu ei ori pui mana pe mitraliera sa ii ajuti sa se reformeze...

    RăspundețiȘtergere