miercuri, 24 februarie 2010

Unfortunately, Hell was full


Chucky s-a intors. Mai precis, nu inca. Dar face eforturi sa. Norocul sau sta in faptul ca PNL in acest moment nu are chiar nimic de spus, nici chiar minciuni. Deci, orice ar zice, ar fi mai mult decit tacerea asternuta peste partidul penelor. Acestia ar inghiti pina si un presedinte dictatorial, numa sa-i readuca in lumina reflectoarelor. Din pacate pentru ei, linsul in dos de Gioana i-a cam scos din competitia asta. Sint cam in alt film, care s-ar numi:
"Decaderea si disparitia Imperiului Penelor. Tragedie in prea multe acte. Insuportabil de multe."
Din pacate , acest "eu vreau" emis de Chucky e singura ideologie libera pe piata, pe moment, si PNL nu cred ca are de ales decit sa adere, de data asta pe fata, la ea. Nu, nu cred ca are importanta pentru ei tipul ideologiei, ci doar faptul ca e "libera". Important e sa "ajunga la guvernare". Ok, frumos tel. Sa faca ce? Macar de ar recunoaste pe fata: noi avem demagogia, PSD relatiile, hai sa facem bani...
Numai cum nu poti inlocui ouale cu sageti, si nici faptele cu demagogie, ma tem ca vom avea parte de aceeasi frecangeala dintotdeauna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu