luni, 22 martie 2010

Corcodel, barbatul.


Marius Corcodel, în vârstă de 23 de ani, din comuna Tortoman, care şi-a forţat iubita să-l înşele cu un cal, a primit trei ani de închisoare.


Zice Realitatea.
***
Asta e rRomania secolului 21? Asta e stire de prima pagina? Astia ne sint concetatenii? Asta e nivelul la care ne ridicam? O sa ziceti din nou ca sint rasist, ca am ce am cu tiganii, ca asa si pe dincolo. Dar daca va ginditi un pic, specimene de gen au acelasi buletin, acelasi pasaport ca voi , si, in ochii lumii, aceeasi etnie. Sint ROMANI.
Orice..."corcodel" de gen considera ca a facut o fapta cool si e mai barbat ca a pus bita pe rude, si p*** calului pe iubita... hmh, ma rog, concubina. Orice Sandokan local de gen savirseste N+1 fapte de gen pina justitia sa bage de seama ca ceva nu e in regula, sau macar sa sa se faca ca vede ce minuni maiestre savirseste mandrul Ciocardel. Evident, o data inchis, e considerat discriminat, inchis pe baza de etnie, si alte bazaconii de gen. Ca deh, ei sint cei civilizati, noi doar niste lepre. Chiar daca nu sint, au o scuza sa faca diverse in continuare: sint rRomi. Nu rRomani. Cind trebuie sa plateasca. Cind trebuie sa ia, in schimb, sint mai rRomani decit Vadim.
Si se mai predica sa fim toleranti, intelegatori, si multe alte tampenii de gen. Vlad Tepes, unde esti? Sa-i urci in teapa si, odata cu ei, sleahta de lepre care ii sustin...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu