miercuri, 31 martie 2010

Critical. Too critical. Failure, what else?


Iliescu considera Lustratia o chestie..."ceausista". Guvernul Boc refuza drepturi castigate in instanta. Vladescu face comedii cu finantele tarii, in speta cu impozitele si penalizarile. Oamenii ramin fara munca, in proportia in care trebuie cheltuiti bani cu smecherii. Statul iti refuza drepturi legale, cu pretexte ilegale. Hotii se scot bine mersi cu acoperiri medicale. Toata lumea recunoaste ca nu poti obtine profituri rezonabile, legal. Toata lumea, sub pretextul crizei, insista ca trebuie sa avem o economie fara platitori.
Voi numiti asta tara? Eu nu. O numesc o mare mizerie, un triumf al prostiei si kknariei taranului si melteanului de mahala asupra ratiunii. Ne asteapta rapid o situatie gen Grecia, cred eu. Insa, spre deosebire de greci, pe noi nimeni nu are vreun interes sa ne scape. Sintem un sac fara fund, total neprofitabil pentru ei. "Ei" fiind Comunitatea Europeana. Si, ai de puii mei, ce o sa injuram atunci alesii. Alesi in mod democratic, pe prostia milenara a acestui bobor. Hm. Daca ma gindesc bine, e singura constanta a rRomaniei. Prostia. Sintem un monument inchinat ei, insasi esenta prostiei, acusi vom vedea pe Wikipedia, la sinonime, la cuvintul prostie, rRomania.
Domnilor si doamnelor. Va place? Credeti ca e ok? Atunci votati asa cum ati votat in ultimii 20 de ani, adica cu ovarele, co*****, sticla de bautura si pofta de salam de Sibiu, in continuare. Dar sa nu mai aud plingeri. Nici la pensionari, nici la profesori, nici la clasa muncitoare. Sinteti prosti, deci, ciocul mic. V-au f**** cum au vrut, cu acordul vostru expres si acordat in scris. Aveti oglinzi la baie? Nu se sparg cind va uitati in ele?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu