duminică, 14 martie 2010

Exitul Geoanei...mult zgomot, motive simple.


Cam mult zgomot pentru nimic, si chiar mai mult de atit, enorm de multe speculatii legate de motivul plecarii numitului Geoana din fruntea Senatului rRoman. Ba ca e din PSD, ba ca e o razbunare personala a lui Basescu.
Fixpix, domnilor si doamnelor. Cel mai simplu raspuns e deobicei cel valabil. O sa folosesc un termen din lumea calculatoarelor, si anume "backup". E vorba de asigurarea unui inlocuitor la fonctie lui Popeye Kakanarul. Iar cazurile in care e nevoie de asa ceva sint doar doua, previzibile. Primul, si cel mai intemeiat, zic eu, e eventualitatea tragerii covorului de sub Marinar, pe motiv de darimat tara, moment in care are nevoie de un inlocuitor favorabil lui. A mai facut asta odata, e un gest pe care il stiu si copiii care joaca Monopoly. Al doilea posibil, dar cam improbabil, e ca Traila Ot Murfatlar sa fie cu ceva beteshug, si sa-i ajunga la os. ... Neah, nu avem noi norocul asta, dar hai sa zicem ca e o posibilitate.
In rest? Ce rost ar avea razbunari asupra unui om care sta in chirie, are o sotie praf si o soacra praf-si-pulbere? Nu mai pun in discutie povara geniului domniei sale, ar fi o marsavie... I-a dat dumnezeu destule de dus, si asa. Orice i-ai face in rest, s-ar putea sa-i provoace doar risul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu