vineri, 19 martie 2010

Maaare e gradinaaa...

Azi mi s-a confirmat inca odata ca mama tampitilor e mereu gravida!... De ceva vreme incoace cumpar zilnic ziarele si urmaresc anunturile imobiliare. Jumatatea ailalta, cu joburile, o dau sora-mii. Taca-taca in masina, ea tot disecand oferta hilara de joburi din presa romaneasca, eu ascultand-o si cu ochii-n patru in traficul aglomerat de sambata dimineata, o aud deodata razand in hohote. Ce citise in zirul de anunturi locale:

"Agentie Media - angajam, colaboram cu doamne mature (maxim 85 de ani), grase, plinute sau slabe, indiferent de aspect,deschise la minte, pentru pictoriale, filmari pentru adulti xxx. Oferim discretie totala; pictorialele vor aparea in strainatate. Interesatele pot cere detalii la..."

Initial am zis ca rade de mine hermana. Da' de unde, era negru pe alb. Iti vine sa te iei cu mainile de par cand citesti ziarele astea, zau. In alta ordine de idei, sa mai zica cineva ca mamaiele sunt discriminate sau nu gasesc oferte de job din cauza varstei inaintate. Uite aici un pont cum poate fi marita pensioara...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu