sâmbătă, 6 martie 2010

Piept de miel. Evident, fotografiat...


"Piept de miel fotografiat". "Salt de caprioara, la gratar". "Tocanita de pui desenati". Meniuri frecvente pe masa rRomanului, pe vremea Prea-Fericitului.
***
Obiceiurile proaste dispar greu. Minunea fara consistenta e atit de inradacinata in psihicul omului de rind incit pur si simplu a devenit dependent.
Congresul PNL a dat castig de cauza ideilor lui Antonescu, cu privire la viitoarele alegeri interne. Interesanta a fost insa si criza sa de mini-isterie la adresa marelui Lord Al Canapelelor, pe numele sau Catarama. Insa se pare ca asta se doreste de la un lider, in PNL. Vorbe multe, isterie, dar lipsa totala de continut, si poate si mai totala de actiune. Vorbe, monser!
Acum, din nou o sa spuneti ca sint rau, ca nu acord omului o sansa. Am acordat. Iar dinsul a facut ceea ce a facut. Cum a facut. Si din motive care depasesc granita celor declarate de el.
***
Putem spune ca spre deosebire de PSD, "Geoana" PNL-ului o sa castige. Ce sa cred eu despre PNL atunci? Ca e un partid care nu poate produce decit un lider de asemenea tip?
***
Deci, domnilor liberali, pofta buna va urez! Insa ma tem ca si burta aia plina va fi doar o "burta fotografiata"!
***
Era un banc dragut:
-Porcul catre miel: Paste fericit!
-Mielul catre porc: Ba pe-a matii!

Un comentariu:

  1. singurul lucru pe care l-am retinut din retorica pnl-ului e ca vor sa il suspende pe basescu pt ca e chipurile dictator...hmhmmm

    te astept la mine pe blog unde discutam despre franta si afacerile ei cu arme catre rusia...

    RăspundețiȘtergere