miercuri, 17 martie 2010

Suparare, suparare...

"Întrebat dacă va mai lua parte la întâlniri cu Traian Băsescu la care vor fi prezenţi şi independenţii, Ponta a spus că va lua sub semnul "bunei credinţe" declaraţia lui Băsescu, aceea de a sancţiona "traseismul" şi "imoralitatea", dar a asigurat că PSD-ul nu va sta niciodată la masă cu "trădătorii"..."
***
El Pontandante e cam suparat. Suparat pe cei ce au virat, probabil impreuna cu dosarelele lor, despre tot si toate, in curtea altora. Domnule Procuror, CINE a inventat sistemul acesta? Si CINE l-a sustinut cit a fost in favoarea partidului rosu?
Miros eu un pic de ciuda sub reactia domnului-presedinte-de-partid-mic-Titulescu-mare-vel-fatarnic-de-Bucale?
Si, DA, va sta la masa cu TOTI "tradatorii", atunci cind va fi in favoarea sa. Nu va faceti iluzii. E procuror, pregatire juridica, deci fatarnicia e mai-a-doua natura decit la popii ortodocsi.
***
Insa, indiferent de ce miros eu, si a ce pute ce se intimpla, NICIODATA vre-un politician nu va sanctiona nici imoralitatea, nici traseismul, nici orice forma de mizerie umana. "Part of the deal", parca asa zic americanii, nu? Si cum Cel Baselator e mare fan OhMamma...hmh, Obama, deci, consecintele sint cele stiute. Si, da, si de data asta prietenii stiu de ce!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu