sâmbătă, 28 august 2010

Crinutz. O fantoma. Si-un preputz.


Si veni vremea ca Crinutz, acest preputz al PNL-ului, sa scoata din nou capul! Nu oricum, ci anuntand un guvern fantoma. Hmh. Interesanta formularea. Incerc, doar, sa imi dau seama care ar fi adincul ei sens... Stiu!!! Oamenii care vor participa la acest guvern au firme-fantoma? Fiscal vorbind, sint niste fantome? Ne vor transforma pe toti in niste fantome? E un Comeback al celor gen Kakalin Pirliteanu' si Chist Ovarian...?!? O fi apucat Patriciu, acest Farth Vader albastru, sa-i lanseze celebrul "i am your father", si, rusinat, s-o fi apucat Creputz...hmh, Coiutz...hmh-a dreq, nu imi iese...Crinutz( victorieeeee!, chiar daca trista, tot victorieeee!) de treaba, si a trecut la ghost-summoning( cei ce au jucat Hellgate London stiu cu ce se maninca asta)? Se lauda cu specialisti numiti politic. Hmh. Imi aduce aminte de cei "10.000 de specialisti" de trista amintire, si neplacuta pomenire. O fi var cu Radu Vasile? Parca si Tapu' l-am auzit behaind mai acum citeva zile pe la TV... O fi vre-un semn? Ptiu, drace!
„Vom lucra ca orice guvern normal, cu competenţă, responsabilitate. Eu vă pot spune criteriile pe care le voi avea în vedere: e vorba de oameni la care primează nu apartenenţa la partid, vechimea, ci prestigiul profesional. În fruntea unei asemenea echipe voi avea un rol de garant: că aceşti oameni sunt propuşi de un partid, dar nu sunt clientela de partid . Atunci când vor avea alegeri, oamenii să ştie când vor vota cine vor fi miniştri. Nu este obligatoriu să facă parte membri de partid, importantă este asumarea politică de către partid, a unor oameni competenţi. Nu e condiţie sine qua non ca ei să fie membri ai PNL”, a declarat Antonescu.
Hmh. Interesanta faza cu prestigiul profesional. Cam in ce domeniu avem noi specialisti cu adevarat de renume? Renume pe bune, nu renume in "injinerii" reusite. Sau profesori universitari ajunsi pe baza de partid. "Profesori-doctori-injineri-savanti-de renume-mondial", daca ma intelegeti... Foarte bine daca oamenii vor stii dinainte cine le vor fi ministrii. Pacat doar ca nu va fi o varianta ok, iar cine va vota din convingere PNL, va trebui sa-i ia si pe ei la pachet. E tot un fel de vot pe lista. Si, DA, stim toti ca in acel guvern vor fi membrii PSD. Doar s-a batut palma in toamna cu ei, nu? Iar PNL e prea mic sa le dea teapa. Si prea cu bube-n cap, dovedibile, palpabile, iar PSD mult-prea-ascultator-si-bun-tinator-de-minte.
***
Stiti, mie imi pare rau. Teribil de rau. De oamenii buni din PNL, care inca rezista acolo. Condoleante! Fix sinteti condusi de cel ce v-a ucis gandurile, sperantele, omenia, si a reusit sa terfeleasca tot, de la inaintasi la urmasi.

Un comentariu:

  1. paiata de paie isi indeplineste rolul magistral...fara creier, are nevoie doar de instructiuni clare de la mogulii de mucava ai acestei republici bostaniere...in fiecare zi, mananca cacat in speranta ca papusarii il vor mai mentine in post macar pana la iarna, caci e frumos sa dai din gura fara sa dai pe la serviciu....

    RăspundețiȘtergere