joi, 19 august 2010

Penibili, cum de altfel si stiam ca sint...


După întâlnirea de luni între premierul Boc şi grupul deputaţilor PDL, aceştia din urmă au primit SMS-uri pe telefoanele de serviciu, în care erau informaţi că la rectificarea bugetară, deci cea operată în şedinţa de guvern de ieri, vor primi, fiecare, câte 200.000 de lei, aproximativ 47.000 de euro, "pentru acoperirea unor cheltuieli din colegiu". Zice Jurnalul National.
***
Rectificare de buget. Asta dupa vaicareli legate de lipsa fondurilor, amenintari, reduceri de salarii, reduceri de pensii. Mari batai cu pumnii in piept pe baza de cinste si onoare PDL, supercompetenta si altele.
Eu ma uit doar la atit: 47000 euro la fiiecare godac PDL pentru..."cheltuieli" in colegiu? WTF? Costa fiecare labagiu din asta cit regia la o firma sau ce mama naibii? Incep sa cred ca lui Boc-Cel-Mai-Prost-Copil-Din-Bloc i-sa facut frica de colegi. Mai ales de loialitatea lor inspre a spagii si a avantajelor necuvenite. Si atunci ce s-a gindit? Daca tot e de mita, de ce sa nu o dea el? Din banii nostrii, evident, doar nu din banii PDL-ului, doamne-feri.
Domnilor si doamnelor, care ati votat PDL....aveti oglinzi acasa? Si cam ce vedeti in ele, DUPA ce realizati ce teapa ati luat? Si, evident, dupa ce vecinul din bloc , care a votat PSD NU mai are capre de omorit?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu