miercuri, 11 august 2010

Revolutionarsiepocal!!!


Revolutionarsiepocal!!! Celebra firma Volkswagen, impreuna cu compania GENeco au construit o masina care va functiona cu fecale umane procesate, ca combustibil! Stirea anului...! Va dati seama ca e visul erotic al oricarui taximetrist, al oricarui Badea-Gheorghe, Nea-Caisa care folosea combustibili furati? NICIODATA o masina nu functioneaza DESTUL de economic pentru ca rRomanu' sa fie multumit. Poftim treaba, nemtii au rezolvat si asta: unul din putinele lucruri pe care, momentan le emite rRomanu' gratuit e rahatul. Mai ieftin de atita nu poate circula nici Zana Maselutza, nici Sf. Petru, nici macar Jiji Berbecali. Si, totodata realizati ca Romania e singurul producator de RAHAT ADEVARAT din Europa? Deja ma gindesc la ce Tuning-uri o sa-i umble mintea rRomanului, precis va manca ardei iuti la greu, in ideea ca va "produce" combustibil mai exploziv...
Deci, productia favorita a rRomaniei va avea, in fine, sansa la o recunoastere internationala la justa valoare a produsului. Adio criza, adio probleme... adio mama!
***
Dar.
In mod sigur, din pacate, masina asta nu se va importa la noi. Va dati seama ca daca tot rahatul va fi folosit drept combustibil, au sa ne flamanzeasca politicienii...? Condamnam dinozaurii din nou la moarte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu