vineri, 26 noiembrie 2010

CUM NE SAPAM NOI GROAPA FLUIERAND VOIOS...

Tom Gallagher este profesor la Universitatea Bradford din Marea Britanie si a publicat recent o carte „Deceniul pierdut al României. Mirajul integrării după anul 2000". Am gasit pe blogul "Prioritate de dreapta" un interviu acordat RFI. Printre multe alte lucruri interesante, vreau sa le prezint, mai ales acelora care se declara anti-PSD dar injura actuala putere, urmatorul pasaj:

"Ei bine, România în mod neaşteptat a început negocierile în 1999 din cauza unui criteriu informal : anume că România a sprijinit UE şi NATO în mod substanţial în lupta cu regimul Miloşevici într-un moment în care nu se ştia deznodământul confruntării. Ca premiu, România a început negocierile, în ciuda faptului că unii membrii ai Comisiei Europene nu erau de acord pentru că starea economiei româneşti urma să fie proastă multă vreme, indiferent de ce ar fi făcut UE".

Nimic nu va atrage atentia nu-i asa? Nici macar faptul ca in 1999 cand in Romania la putere era PSD se considera ca starea economica a Romaniei ERA DEJA proasta si ca va ramane asa pentru multa vreme?!! De cata vreme atrag atentia celor care nu au studii economice ca economia se masoara pe distante mari, uneori chiar decenii? De cate ori ati ascultat? De cate ori ati ignorat doar ca sa va dati drepotate in afirmatii?!!

Va atrag atentia asupra acestui fapt intrucat multi, cu gandul doar la stomac, ataca astazi PDL si pe Presedintele Traian Basescu. Altii, innebuniti de griji, au ales sa uite ororile ce le-a facut PSD si acum parca, parca i-ar vota!

In 1999 starea economiei era PROASTA fara sanse de vindecare rapida!!! Asta o spuneau expertii europeni... Peste toate acestea s-a suprapus criza... Si cireasa de pe tortul acestei crunte realitati a fost pusa tot de PSD si de satelitii lor: PC si pana mai ieri de duplicitarul Crin Antonescu...

Cireasa de pe tort ESTE ATACUL MEDIATIC SALBATIC ASUPRA POPORULUI ROMAN, organizat prin toate organizatiile media controlate de PSD si asociatii lor... Vreau sa va atrag atentia in mod deosebit asupra faptului ca IMAGINEA ROMANIEI IN AFARA TARII ESTE PRESEDINTELE ROMANIEI!!!

De fiecare data cand alegeti sa murdariti imaginea Presedintelui Romaniei de fapt murdariti imaginea Romaniei. Astfel va murdariti pe voi insiva si inca mai mult, jucati dupa cum canta cei din PSD, desi voi insiva credeti opusul...

Un popor cu o astfel de imagine ca cea pe care ne-a creat-o media din Romania, care in mod clar este controlata de PSD si compania, la care bineinteles am aruncat si noi prin bloguri cate o mana de fecale intru fertilizarea pamantului pe care se sprijina PSD, un popor cu o astfel de imagine nu poate impune nimic nimanui...

Pentru ca reprezentantii sai sunt din start desconsiderati in orice situatie... Nu va este indeajuns exportul de tiganiada? Nu va este indeajuns exportul de infractionalitate? Trebuie sa exportam acum si bascalia care ne face sa ne simtim mai importanti decat suntem?!! Daca nu va este indeajuns continuati sa ii spuneti Presedintelui vostru (pentru ca oricat nu va place ESTE Presedintele TUTUROR ROMANILOR) ca este chior, betiv si asa mai departe...

Ilustrul pragmatism romanesc la lucru... Din cauza asta iarasi si iarasi ma incarc negativ... Pentru ca astfel de atitudini se adopta in viata de zi cu zi, pe strada, in orice raporturi, am parasit eu Romania... Si cum de afara se vede si mai clar, va asigur ca nu imi pare rau deloc. Ma mir doar ca nu am facut-o mai devreme. Romanii, din punctul meu de vedere isi merita pe deplin soarta daca astfel inteleg ca se rezolva problemele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu