miercuri, 19 decembrie 2012

MRUtza

"Veţi vedea un Executiv din umbră care va apărea foarte curând. La asta lucrăm acum. Sunt convins că avem nume mult mai bune şi mult mai capabile să facă administraţie naţională."
***
Bah boule. Lasa Darksidereala. Daca atita ai invatat tu din cit ai stat pe linga securisti, sa te ascunzi precum comunistii pe care nu-i cauta nimeni... Sau poate gresesc eu, si toate astea or fi un truc sa dea bine pe linga gagici, ca haine si parfumuri are acum, ca deh, saracu' o fi fost cam jerpelit si puturos cit a lucrat pe la forurile spionatoare si iute santajatoare ale rRomaniei, de aia a spart fonduri pe chestii de fitze. Nah, sper ca macar trening si-a luat, unul frumos, marca Mike, nu de alta, sa il recunoasca lumea imediat daca face vre-o nunta. Pe bune, baiatul asta chiar crede ca il ia cineva in seama? Cu fata aia de "piriciosul clasei" nu l-as face nici paznic la o balta de pescuit, sa mor de nu.
***
Bah, baiatule. Joaca si tu Sims sau alte kkturi de pe Feisbuc, acolo ai mai multe sanse decit in viata reala...Nu de alta, dar prea puti a Bou.
"Come to the Dark Side! We have Fookies....errrrrr, Cookies!" Lol.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu