luni, 17 decembrie 2012

UDMR = U. De Mere, De Pere, si de Kkt.

"István, látod?"
***
 "A fost o consultare scurtă, conform Constituţiei, respectând litera şi spiritul Constituţiei, nu a durat mai mult de 30 de minute. Punctul nostru de vedere a fost foarte clar, cei care au câştigat alegerile, cei care au majoritate, au tot dreptul şi responsabilitatea de a forma guvernul, de a nominaliza un premier. Asta a fost poziţia UDMR. De aici se poate deduce că e vorba de propunerea majorităţii, e vorba de Victor Ponta."
Zise Schelemen Hunor.
***
 Doamne, am ris de m-am spart. Asta e falnica Ungurime, care mai deunazi ne facea in fel si chip pe noi Valahii? Nu domnilor. Asta e doar o mica si kkcioasa boszgorime. Balcani, Dambovita, Istambul Serai? Pe dreq. Harghita, Covasna. Baietii astia ar putea degrada moral pina si cea mai inraita shatra de ciocardeles.
***
 Istvane, din cer, de acolo, din Raiul lui Boszmeg si Nemlehet, ii vezi pe urmasii tai? Sau si tu le spui precum rudele lor din Hongaria Mare, si anume "Szekely Csongoy"?
...Isten ments, ló fasz!
***
 Doamne Dumnezeule, fix pe 17 decembrie trebuia sa vad asta? Oare chiar exista un Dumnezeu acolo, care le vede pe toate? Si daca exista, si le vede, ce pazeste? La tot ce s-a intamplat in ultimii 20 de ani, la tot ce va veni peste noi, ma doare fix in dos de pedeapsa divina care li-se aplica astora intr-o ipotetica lume de apoi. Eu vreau justitie aici, in lumea asta, unde o pot vedea si aprecia.

 Vorbind de justitie, am citit astazi ca numitul Dinu Paturiciu se pregateste sa o vireze in Anglia. Superb. Aproape ca meritam asta. Intr-un fel, il respect pe baiatul asta. A jucat dupa regulile locale, si a dat m**e justitiei. Ceea ce a dovedit inca o data ca justitia e o curva, iar nicium nu poti fi doar tu cel care o f**e, chiar daca doar tu o platesti. Deja ma amuz gindindu-ma la teapa luata de cei care jinduiau sa ciordeasca banii ciorditi de Paturiciu de la altii, la rindul lui. Ca asa e circuitul banului in natura, in tara asta, din cioarda in cioarda. Iar cit nu il pot inchide, nu il pot stringe cu usa sa "singereze" inspre ei. Domnilor securisti, baiatul ala v-a dat clasa. Scurt si fara drept de apel. Ceea ce ati si meritat, prea v-ati obisnuit sa luati tot ce vreti. Acuma ati cam luat cam ce nu vreti, adica picutzel di Muje.
 Revenind la Limberali: conashul Chucky Antonescu a afirmat ca PNL va iesi din USL daca Boanghinele intra iar la guvernare. Pariem ca nu va fi asa? Ci doar el va fi shutat, daca se opune? Dar nah, trebuia ca si Micul Stalin sa isi dea un picutz de aere.....pardon, bashini. Nu stie el ce e ala aer. Chiar nu inteleg, asta chiar crede ca PSD da doi bani pe el? Doamne iarta-ma, megalomania naibii ce-i pe baietul aiasta di la Cioldova.
***
 Acum 23 de ani, la ora asta in Timisoara mureau oameni. Putin respect, aprindeti va rog o luminare. Merita! Si sufletele celor care nu au ajuns in Rai, precum Clasa Muncitoare, merita un pic de respect si aducere aminte.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu