marți, 18 decembrie 2012

USL a fost cuminte.


 Da, doamnelor si domnilor. Pare-se ca copilul retardat, nascut dintr-o relatie pidosnica din tatal PSD si mamica PNL, pre numele sau USL, si numele de familie Apsdpnlesei, a fost cuminte. Ma rog, destul de cuminte incit Mosul sa isi trimita sluga retardata(si ea), numita Mosh Kraciun (se numeste asa pentru ca Renii Moshului l-au gasit aruncat intr-un tomberon, linga zidul Kremlinului), cu cadouri bogate. Printre ele, sa vezi minune, si surpriza, un guvern nou, avind in frunte un personaj la care nimeeeeni nu se astepta. Da, chiar nimeni. Cine ar fi crezut ca Ponta va fi din nou prim ministru? Nimeeeeni. Oh. Am gresit din nou, iar lumea la asta se astepta? Of, e un soc pentru mine. Ma rog, sa lasam amanuntele si sa ne aplecam un pic asupra guvernului in sine. Ministere muuulte-multe. Ca sint multe guri de hranit, sponzori de multumit, tovarasi de potolit. Toate ca toate. Dar, din nou, una le bate pe toate:
               ~Ministrul Marilor Proiecte~
Deci, fratilor, asta e prea pe fata. E ca si cum ai spune ca fara aviz de la centru nici iarba nu mai creste. Si ca rahatul rosu sa aibe si un motz, l-au cocotat pe Dan Sova acolo. Stau si ma intreb de ce se chinuie atita. De ce nu adreseaza pur si simplu o scrisoare Uniunii Europene, in care sa scrie cam asa: "Auzi, bah, coae, acuma noi. Noi tot, nu orice. Sictir si la gara, fraierilor!". Si sa incheie dreq mascarada asta. America de Sud sa fie, dar sa fie pe fatza. Dar nu, astia nascuti din relatii pidosnice nu au cUaie sa faca asta. Latra si ei cind nu-i vede stapinul, dar de furat o fac tot noaptea, cu frica. Si o fac total, fara masura. 
***
Ati fost cumva nostalgici ai trecutului? Il regretati pe Ceaushoglu? Nu-i bai. Restauratio In Integrum scrie pe noi. Insa as vrea sa-i vad si pe preafericitii sustinatori ai moderatiei in vre-o 6 luni de acuma, cind va fi dat firul ierbii bine. Si sa le aud glasciorul. Si atunci, cind NU o sa mai fim in UE si o sa tremure si kktul in ei de foame. Numai ca nu o sa am placerea asta. Deoarece acestia au sa fuga primii, de data asta sa dea limbi in c*r occidentului sa le dea de papa pe palavre de cacao acolo. Pledind drept refugiati politic, deoarece nu au castigat comunistii lor, ci ai altora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu