luni, 14 ianuarie 2013

rRomania, ca un Virus ce e...

 Azi am descoperit o faza de milioane. Pe care altii probabil o stiu de mult, dar eu, cu dezinteresul meu tipic pentru ce e cul, am reusit sa o trec cu vederea. Deci, este vorba de o problema ...virala, care, oarecum, atinge o culme a ironiei, pe care, insa, nimeni nu pare sa o bage in seama.
"VIRUSUL POLITIA ROMANA"
Niste smecheri au gasit (inca) un mod de-a stoarce bani de la fraierii de pe net. Superb, ca miscare, e faptul ca au folosit imaginea Pulitziei rRomane pentru asta. Nu, nu pentru ca blabla, politzia si scutul, protectia si toate rahaturile care sint asociate, in teorie, cu Politia rRomana, nici pentru realitatea ca Politia rRomana e o gasca de infractori in uniforme. Sau in costume chinezesti de doi lei, cu etichete false. Ci pentru ca in mai toate manifestarile sale, Statul rRoman se comporta ca un virus. Ne imbolnaveste, ne paraziteaza.. Iar, precum cei mai imbecili virusi de pe pamint, uneori isi omoara gazda, murind si ei.
Virusii adevarati pot fi omoriti, se pot trata, in majoritatea cazurilor. Cei informatici pot fi "rezolvati" cu un antivirus. Hai, in cel mai rau caz cu o reformatare. Cum puii mei reformatam rRomania? Cu ce o devirusam, cu ce antivirus? Ca cel denumit "Democratie" a fost doar un fel de Malware si el. Lol. Gresesc. De fapt, e vorba de un tip nou, numit "stupidware". Dar nu discutam aici despre democratie, ci despre rRomania. Mai poate fi salvat Hard Disk-ul acestei tari? Oricum, upgrade-ul facut de la un corespondent al Pentium-ului 1 de fabricatie ruseasca la un fel de Duron cu un Windows Vista basic, si de fabricatie sudamericana, net inferior ca si calitate, dar net superior ca si bling celui anterior, ne-a imbolnavit genetic cel putin 3-4 generatii. Oare nu ar fi mai bine sa cumparam si noi ceva de fabricatie germana, modern si performant? Care macar sa nu fie contaminabil cu virusi de cacao?
***
Oare de ce ne place sa fim bolnavi si sa avem lucruri stricate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu