vineri, 18 ianuarie 2013

Senatul in criza! De ...falsa pudoare, ca doar nu de bani.

 "Noi facem eforturile pentru a rămâne în cifra de buget extrem de severă, adică 83 de milioane de lei, ceea ce înseamnă că trebuie să ne încadrăm cu regimul de cazare până în 4.000 de lei pe lună, indiferent sub ce formă." Crin "Chucky" Antonescu.
 "Sever". Cit de multe fatete poate avea cuvintul acesta. 4000 de Lei noi, pe luna, pentru cazarea unei putori inutile, in mare parte. Nu spun, or fi existind si politicieni ok. Desigur, asa putem presupune ca exista si omul Yeti, Cupacabra, si, de ce nu, democratie in rRomania.
Cum mama naibii poti categorisi un tarif de cazare de 4000 pe luna drept sever, intr-o tara in care salariul minim e 700? Evident, brut, ca de cifra neta se feresc toti ca de dreq, in declaratii. Ce face un politician, lunar, pentru acesti bani? Mai la concret, asa: ce face domnul Preputz Antonescu pentru banii astia? Ce naiba face Victorash Ponta pentru banii pe care ii ia? Si as vrea sa vad un exemplu concret de efort facut de politicieni. Nu gargara si povesti. La concret.
***
Mai mult decit ceea ce am scris mai sus, as vrea sa vad un lucru. Un om care sa puna capat acestei situatii. Nu, nu am sa vad. As vrea sa vad un partid care sa puna capat acestei situatii. Nu , nu am sa vad. As vrea sa vad un popor intreg punind capat acestei situatii. Nu. Nu am sa vad.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu