vineri, 31 ianuarie 2014

PiMP

Nu pot zice. Baselatorul s-a dovedit un Capitan dibaci. A vazut Aisbergul spre care se indreapta Tristanicul Portocaliu. A vazut ca cursul nu mai sta in puterea lui sa il schimbe. A ris in sinea lui cind martalogii se buluceau spre barcile de salvare, stia ca sint gaurite, doar o facuse cu minutza lui. Cei care au crezut in el pina in ultima clipa( fidelitate? cunoastere a ce va urma? nowhere to run?) au fost rasplatiti cu niste colace mici, portocalii, dar care plutesc. Sau, ma rog, ar trebui sa pluteasca. De aceea au fost cooptati si membrii mai carismatici, chiar daca total nepotriviti miezului Hardcore Baselogist. Vedem daca alegatorii vor alege sa umfle colacele, sau vor ride si vor trece mai departe.
Va urma o tona de gargara. De fapt, madam Udrea a inceput sa si pirtzaie despre "adevarata opozitie" vs. PSD, de cind a sarit, cu poalele in cap, de pe Tristanicul peste care a ramas sef idiotul gastii, Vasile Blaga.
De fapt, totul e apa de ploaie. Jocul se joaca in jurul imunitatii parlamentare. Pe care unii dintre cei implicati in mica escapada cu colacul nu mai au nici o sansa sa o primeasca de la nimeni. De aia colacul a fost pus de-o parte, din timp. E trist ca unii oameni de valoare vor fi siliti sa marseze la asta pentru a ramine in politica. Sau poate nu, si de fapt imi fac eu iluzii ca mai exista 3 rRomani cinstiti in politica nationala.
***
Stiti voi de ce il urasc, personal, pe Basescu aproape la fel de mult ca si pe Iliescu? Pentru ca la fel cu Iliescu, a avut sansa sa faca. Dar a mintit cind a spus ca vrea sa faca. Si a ales sa nu faca. Sau nu destul de mult incit sa treaca de aparente.
Oricum, sint curios citi "intelectuali de marca" vor pune botu' la manevra asta. Vor fi multi, in mod clar, dar interesant e daca vor fi destui cit sa fereasca leprele astea de consecintele faptelor lor inca niste ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu