marți, 18 martie 2014

Justitia Oarba. Si Desteapta.

Victor Ponta a fost absolvit, prin NUP, de acuzatiile de plagiat. Cum, de ce? Asa. Pentru ca nu e treaba noastra sa intrebam de ce.
Acuma.
Cu toata seriozitatea, ce ne asteptam sa se intimple?
Justitia sa dea curs urmaririi penale, in defavoarea Primului Ministru PSD? Sa dea dovada de curaj? De integritate?
Din pacate ultimii 20 si mai bine de ani ne-au dovedit ca, in realitate, oamenii destepti nu sint curajosi, integri, drepti sau binevoitori. Intelighentia romanului e atrasa mai de graba de foloasele necuvenite, furtishag si excrocherie, niciodata de calea cea dreapta.
Stiti, de fapt, creca in realitate Razboinicii Sith ar fi castigat razbelu' din Star Wars. De ce? Pai, e simplu. "The Dark Side has Cookies". Intotdeauna a avut. 
Iar cel ce a conceput ideologia bibliei a avut dreptate. Mielu' domnului s-ar putea sa fie rasplatit in lumea de apoi. Dar in lumea asta el trebuie sa stea cuminte si sa ia m*ie. De fapt, nimeni nu i-a invitat sa se faca crestini pe cei ce doreau sa dea m*ie in lumea asta. Ci doar pe cei ce doreau sa ia.
De fapt, Diavolul e doar un umil Darwinist. De aia i-a enervat pe popi: pur si simplu a demonstrat ca Natura si Universul se caca pe institutii.
Hai noroc si la mai mare!
Sa macar la Mai Tare!
***
Intr-un fel, situatia are umorul ei: fix ni s-a demonstrat ca si martea se pot intampla acelasi cacaturi ca in cea mai tare zi de luni...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu