joi, 21 august 2014

Prostia umbrita de nerusinare.

“Pentru cei care cu adevărat sunt nemulţumiţi şi şi-au spus nemulţumirea în stradă avem toată înţelegerea şi încercăm să găsim soluţii la problemele lor. Pentru ceilalţi, care fac din asta politică, eu zic că e mai bine să treacă la muncă!” Citat Elena Udrea, azi, 21.08.2014.
***
Deci ce sa inteleg eu?
Ca daca nu ai iesit in strada, nu ai dreptul sa fii nemultumit?
Interesant, cine puii mei esti tu, boritura de la Plescoi, mocirla unde pica trenu' de pe harta si pina si Oul ia muie, sa trimiti lumea la munca? KKmash pe sufletul stramosilor tai, cit mortii matii ai lucrat tu cu altceva decit gura si vaginul sa stii ce e aia munca?
Dar, trecind peste asta, ia zi, ai sa gasesti solutii cum ai facut-o in ultimii ani de glorie? Cu Vuittoane si protocoale? Si contracte incredintate direct, miraculos, unor parteneri de afaceri apropiati gastii din care faci parte?
O frunza ca simbol (de altfel nereusita), o gramada de plimbari, poze prin reviste si altele de gen. Cam asta e bilantul. Si evident, o gramada de gargara politica si "vom fashie tuotul"... Vei face fixpix. Tu si toata gasca ta. La fel cu 99,9999% din clasa politica rRomana. Eu stiu asta. Tu stii asta.
Nu, nu vreau sa stiu cum poti rambursa un credit de milioane de euro in doi-trei ani cind tu nu ai nici un fel de afaceri infloritoare pe declaratia de avere. Sau doar din salariul de ministru. Insa cu toate ca nu vreau sa stiu, calitatea mea de roman ma lasa sa banuiesc.
Bun, INCA O DATA votam ca sa nu iasa altul, ignorind orice logica sau discernamint, mai ales ca acum e ...oarecum de unde alege? Cum dracu', doamnelor si domnilor, nu sintem in stare sa depasim stadiul votatului candidatilor guralivi dar complect lipsiti de substanta? oare doar cu genul asta de oameni ne putem identifica, ca neam? Prost-gustul, hahaiala, cacanaria si neamprostismul?
La Basescu macar pot sa-i admit UNELE puncte bune. NU, cele cruciale au fost si la el complect nocive, unilaterale si diletantistice. Dar macar a existat CEVA. La asta ce sa-i gasesc in afara de-a fi fost teaca pentru p*la Matelotului Gingav si placa turnanta intre grupuri de interese, cu comision fix si fitze maxime?
Iar celor care imi spun ca exista doar o SINGURA solutie, le zic doar atit: asa incepeau discursurile comunistilor. Sinteti orbi, sau doar duplicitari chiar voi, baieti? Vedeti-va de birna din ochiul vostru (da, poate fi si cel maro), inainte de-a vedea paiul din ochiul altuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu