joi, 20 noiembrie 2014

Pirel Malada


Pretene, imi pare rau de tine. Sincer. Te inteleg, e greu sa maninci cacat  si dupa aia boboru' suparat sa te ia de la ciolan inainte de-a apuca si tu sa dai de bine cu adevarat.
Nu o sa comentez tonul pe care l-ai folosit, dintr-o pozitie publica. Sau ciuda exprimata. Nu.
Mi-am dat seama ca nu meriti. Esti de fapt un tonipoptamash mai mic si tu, publicind chestii si cugetari epocale despre generatia de aur, sub numele de Turambar. Si un mic politruc, peste noi, muritorii.
Si incerc sa te inteleg, sa iti inteleg durerea din sufletul mic si negru, stiind ca vei ajunge inapoi, intre muritori, o data ce steaua Montei va apune. 
Despre esec? Uite, Monta a pierit cu largul ajutor al oamenilor ca tine.
Inteleg ca esti sociolog. Si Dincu e. Si cu toate ca e tot pesedist, maaaaare diferenta intre voi.
***
Ofvaivai, unde mai gasesti tu alta Monta, sa te scoata din quasi-anonimitatea ta de pe VaxPulica lui Realitatea? In rest, mult noroc la vrajit muieri pe blog, domnu' Turambar. Ca de proaste e plina lumea.
NU mai pomeni de generatia TA. Pomeneste mai bine de partea TA de generatie din generatia NOASTRA. Care au ajuns tot soiul de spagonauti, santajisti si alti cacati umblatori. Ca tine asa.
Mult noroc cu slujba la Govern. Nu va dura. ;) Vorbind de purtatori de cuvint, madam Firea macar poate sa se laude cu copii. Tu nu, si chiar daca ai putea, ai tai ar avea pene, de la cit ai futut tu buha.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu