duminică, 9 noiembrie 2014

The Dark Lords


Aud ca Beserica Securista Romana trimite circulare cum ca orice popa tre' sa il voteze pe Puiemonta. Mai mult, sa indemne si turma.
....adica cum, inalt-prea-sfintitilor?
Dupa ce ca sinteti parazitii din intestinul gros al natiunii, exclusi de la orice obligatii financiare sau de la orice gest crestinesc, va permiteti sa influentati pe fata voturi? Va tzatzaia cururile ca cineva o sa confiste mertzanele, ca cineva o sa intrebe ce se intimpla cu banutzii?
Ma apuca risul cind vad cum va apuca piosenia pe fiecare la batrinete, pentru ca stiti ca la capatul tunelului e un nenea cu barba alba, care in viata de zi cu zi CHIAR a fost un sfant, pe nume Petru, care va va inmana facturi fiscale la fiecare. Si, dupa obiceiul vostru preapoponaresc si pidosnic al tagmei, credeti ca doua vorbe pot ierta o viata de pacat.
Aud ca doriti sa il scoateti pina si pe Darvin din manualele scolare.
Nu zic, poate in lumea mirositoare a tamaie si lubrifiant in care traiti voi, pamintul e inca plat, si soarele se invarte in jurul lui. Inchinatori la chip cioplit ce sinteti.
Eu va urez doar atit. Sa fiti distribuiti in viata de apoi conform meritelor.
Acuma, stiu ca majoritatea sperati intr-un iad clasic, cu eterne sodomii. Insa pot sa jur ca mosh Sarsaila a inceput sa importe de muuuulta vreme lopeti si tirnacoape, din China. Si fiecare aveti deja "obiectul muncii" cu numele vostru pe el. Gravat cu litere de Aor, cum va place voua si tiganilor. 
Si ma gindesc ca pentru cei mai inraiti intru ticalosie, va importa si nitzel smirghel, de la rusi. Ca prea v-ati dedulcit la lubrifiant.
Pentru ca asta va doresc eu, drept premiu pentru viata actuala.
Munca, si iar munca.
Si tare ma tem eu ca pina nenea Gavril va cinta din trompeta, veti da la sapa pina va rasuna iadul de cintecele voastre de jale si avint comunist.
***
Apropos, cum te simti ca ortodox evlavios si pios, sa votezi un ateu in locul unui crestin?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu